MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Przegrzebki, rukiew wodna, zielone jabłko120 zł
- Zielone szparagi, smardze, żółtko80 zł
- Barwena, omułki, soliród90 zł
- Halibut, ikra, umami 90 zł
DANIA GŁÓWNE
- Turbot, białe szparagi, krwiste pomarańcze190 zł
- Black Angus, czosnek niedźwiedzi, cebulki perłowe180 zł
- Risotto, smardze, trybula 120 zł
- Wagyu (Kagoshima, A5), brokuł, czarny pieprz420 zł / 100 gramów
DESERY
- Kokos, ananas, marakuja40 zł
- Rabarbar, truskawki, twarożek 40 zł
- Orzech laskowy, maliny, grejpfrut40 zł
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów80 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku