MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Tuńczyk błękitnopłetwy, ogórek, marakuja65 zł
- Makrela, awokado, marchew59 zł
- Skorzonera, fenkuł, pomarańcza46 zł
- Topinambur, żółtko, miód pitny44 zł
DANIA GŁÓWNE
- Turbot, zielone szparagi, trawa żubrowa169 zł
- Pierś z kaczki, młoda cykoria, rabarbar120 zł
- Risotto truflowe99 zł
- Rostbef Wagyu (Japonia - Kagoshima A5+), cebulki perłowe, czarny pieprz330 zł / 100 gram
DESERY
- Nemesis, pomarańcze, mięta34 zł
- Krówka, melasa, orzech laskowy36 zł
- Chałwa, sezam, wiśnie34 zł
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów60 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku