MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Przegrzebki, topinambur, czarna trufla130 zł
- Krewetki Gambero Rosso, brokuł, szafran140 zł
- Pstrąg źródlany, rukiew wodna, kalarepa90 zł
- Kozi ser, burak, czarna porzeczka 80 zł
DANIA GŁÓWNE
- Halibut, skorzonera, rokitnik190 zł
- Kaczka, czerwona kapusta, bakalie160 zł
- Risotto truflowe120 zł
- Homar, dziki brokuł, cytryna260 zł
- Wagyu (Miyazaki, A5), boczniak mikołajkowy, czarny pieprz420 zł/100g
DESERY
- Kokos, ananas, marakuja40 zł
- Pistacja, gorzka pomarańcza, wiśnia40 zł
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów90 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku