MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Topinambur, lejkowiec, czosnek niedźwiedzi36 zł
- Terrina z buraków, orzech włoski, chrzan36 zł
- Śledź, ogórek, śmietana36 zł
- Tatar wołowy, kapary, słonina39 zł
DANIA GŁÓWNE
- Risotto, świeża trufla, por89 zł
- Dzika dorada, małże, szafran89 zł
- Pierś z kaczki, buraki, rodzynki85 zł
- Zając, foie gras, boczniak królewski105 zł
DESERY
- Jabłko, żubrówka, orzech włoski 32 zł
- Mleczna krówka, kawa zbożowa, wanilia29 zł
- Wiśnie, czekolada gorzka, wiejska śmietana29 zł
DODATKI
- Kalafior au gratin12 pln
- Krokiet ziemniaczany12 pln
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów50 zł/ 100 gramów
- Selekcja domowych wędlin50 zł
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku