MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Rydze, żółtko, porzeczka110 zł
- Pstrąg z Zielenicy, jałowiec, kalarepa90 zł
- Ośmiornica, wędzona papryka, orzech laskowy130 zł
- Kozi ser, burak, czarna porzeczka 80 zł
DANIA GŁÓWNE
- Labraks, fasolka szparagowa, czarna trufla190 zł
- Presa Iberico, karczoch, Madeira 180 zł
- Risotto, czarna trufla 150 zł
- Homar, marchewka, rokintik260 zł
- Wagyu (Hida, A5), dziki brokuł, zielony pieprz440 zł/100g
DESERY
- Cydr lodowy, biała czekolada, cynamon40 zł
- Pistacja, wiśnie, pomarańcze40 zł
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów90 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku




