MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Przegrzebki, brokuł, żółte curry110 zł
- Zielone szparagi, borowiki, żółtko70 zł
- Białe szparagi, omułki, pomarańcze70 zł
- Tuńczyk, ogórek, rokitnik80 zł
DANIA GŁÓWNE
- Dorsz, białe szparagi, modrzew150 zł
- Jagnięcina, marchew, czosnek niedźwiedzi170 zł
- Risotto truflowe100 zł
- Wagyu (Kagoshima, A5 +), boczniaki, czarny pieprz380 zł / 100 gramów
- Wagyu (Hida, A5 +), boczniaki, czarny pieprz430 zł / 100 gramów
DESERY
- Gorzka czekolada, Campari, wanilia40 zł
- Kawa, miód, pigwa40 zł
- Rabarbar, sernik, beza włoska 40 zł
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów80 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku