MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Przegrzebki, topinambur, czarna trufla130 zł
- Makrela, marchewka, liscie Wasabi80 zł
- Ośmiornica, czarny czosnek, ziemniak130 zł
- Kozi ser, burak, czarna porzeczka 80 zł
DANIA GŁÓWNE
- Labraks, zielone szparagi, letnia trufla190 zł
- Jagnięcina, młoda marchewka, czosnek niedźwiedzi180 zł
- Risotto, letnia trufla 150 zł
- Homar, kwiat cukinii, żółte curry260 zł
- Wagyu (Hida, A5), dziki brokuł, czarny pieprz440 zł/100g
DESERY
- Rabarbar, szampan, fiołek40 zł
- Pistacja, gorzka pomarańcza, wiśnia40 zł
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów90 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku