MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Przegrzebki, brokuł, żółte curry110 zł
- Labraks, bakłażan, pomidory80 zł
- Kwiat cukinii, kurki, bób70 zł
- Tuńczyk, ogórek, rokitnik80 zł
DANIA GŁÓWNE
- Turbot, fasolka szparagowa, szafran170 zł
- Jagnięcina, marchew, czarny czosnek170 zł
- Risotto truflowe100 zł
- Wagyu (Kagoshima, A5 +), boczniaki, czarny pieprz390 zł / 100 gramów
DESERY
- Owoce letnie, brioche, solony karmel 40 zł
- Gorzka czekolada, wiśnie, orzechy włoskie40 zł
- Rabarbar, sernik, beza włoska 40 zł
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów80 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku