MENU À LA CARTE
PRZYSTAWKI
- Przegrzebki, dziki kalafior, czarna trufla120 zł
- Topinambur, zółtko, trufla80 zł
- Barwena, bisque, krewetki90 zł
- Tuńczyk, marchewka, awokado90 zł
DANIA GŁÓWNE
- Labraks, fenkuł, szafran170 zł
- Kaczka, czerwona kapusta, czereśnie 170 zł
- Risotto truflowe120 zł
- Wagyu (Miyazaki, A5), brokuł, czarny pieprz390 zł / 100 gramów
DESERY
- Kokos, ananas, marakuja40 zł
- Gorzka czekolada, wiśnie, orzechy włoskie40 zł
- Orzech laskowy, maliny, grejpfrut40
PO LUB ZAMIAST DESERU
- Selekcja serów80 zł/100 gramów
- Serwis w wysokości 12,5% doliczany jest do rachunku